تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۳

موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی علوم چه گفتند؟ | سیمایی: حرف «نسل زد» را باید بفهمیم و انکار نکیم + فیلم

وزیر پیشنهادی علوم با تاکید بر افزایش گسست بین نسلی از اهمیت درک حرف نسل زد گفت.

موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی علوم چه گفتند؟ | سیمایی: حرف «نسل زد» را باید بفهمیم و انکار نکیم + فیلم

رویداد ۲۴| حسین سیمایی، وزیر پیشنهادی علوم در جریان بررسی صلاحیت خود در صحن علنی مجلس گفت:
گسست بین نسلی و فرهنگی رو به گسترش است.

وی تاکید کرد: مهم است که حرف یکدیگر را بفهمیم، حرف نسل زد را بفهمیم، انکار نکنیم.



وزیر پیشنهادی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: گفتمان این دوره آموزش عالی، گفتمان مسئولیت اجتماعی است و دانشگاه‌ها نسبت به مسائل اجتماعی و فرهنگی کشور بی تفاوت و بی طرف نخواهند بود. گسست بین نسلی و فرهنگی رو به گسترش است؛ مهم است حرف یکدیگر و حرف نسل Z را بفهمیم که این یک واقعیت است.

وی افزود: زیرساخت‌ها اعم از ساختمان، آزمایشگاه، کتابخانه و کارگاه و ابزار تحقیق بسیار فرسوده و مستهلک است. تحریم‌های نظام سلطه و محاصره و انزوای علمی، فشار سنگینی را بر آموزش عالی تحمیل کرده است. در این بین سهم نشاط در دانشگاه‌ها رضایت بخش نیست البته که سرزندگی دانشگاه‌ها بدون آرامش و امید در تصمیم سازی‌ها ممکن نیست.


در ادامه جلسه بررسی صلاحیت سیمایی موافقان و مخالفان او نظرات خود را بیان کردند که در اینجا به اهم آن‌ها اشاره می‌شود

مخالفان چه گفتند؟

علیرضا عباسی گفت که وزیر پیشنهادی در برنامه‌های خود و اسناد بالادستی به برنامه هفتم اشارات زیادی داشته منتها اینقدر موارد زیاد است که انگار اولویت و برنامه مشخصی ندارد؛ ایشان چند مورد را مشخصا اعلام کنند که چگونه می‌خواهند آن‌ها را عملیاتی کنند؟


عبدالحسین همتی سراپرده با تاکید بر اینکه نگرانی من درباره برنامه‌های وزیر پیشنهادی است، افزود: برنامه‌های ارائه شده از سوی ایشان کلی است و سنجش پذیر نیست و زمانبندی هم ندارد؛ هم‌چنین در این برنامه یک سری از موارد اعم از عدالت آموزشی در برخورداری از آموزش عالی مغفول مانده است که امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد. درباره تسهیل ازدواج دانشجویان و خوابگاه‌های متاهلی نیز برنامه خاصی مشاهده نشده است.


محمد سراج با اشاره به ۱۲ شاخص اعلام شده از سوی رهبر انقلاب برای اعضای کابینه دولت چهاردهم گفت: فرمایش رهبر انقلاب نباید زمین بماند و ما باید در رای‌مان دقت کنیم.

موافقان چه گفتند؟

سید مسعود خاتمی با بیان اینکه یکی از غفلت‌ها در حوزه مرجعیت علمی، حوزه علوم انسانی است که می‌تواند در فعال‌سازی حوزه نقش موثری داشته باشد و خوشبختانه این قوت و توان در آثار دکتر سیمایی موجود است، افزود: در مورد شرایط عمومی و شخصی، ایشان اعتقاد و التزام به نظام را با حضور در جنگ و کسب مدال جانبازی اثبات نموده است. در پایبندی به صداقت و پاکدستی به شهادت همه همکاران، ویژگی ایشان محرز است. داشتن نگاه ملی و غرق نشدن در مسائل جناحی در مناصب و مسئولیت‌های مختلف در دولت دوازدهم و سیزدهم برای ایشان اثبات شده است.

حجت الاسلام سید محمد موحد با تاکید بر اینکه همیشه انتخاب وزیر علوم در ادوار مختلف از طرف دولت و مجلس دارای اهمیت خاصی بوده است، گفت: وزیر علوم پیشنهادی از ویژگی‌های منحصر به فردی در بعضی از ابعاد برخوردار است؛ تحصیلات حوزوی، دانشگاهی و سوابق اجرایی از این موارد است.

احمد مرادی وزیر پیشنهادی علوم را از جمله نقاط قوت کابینه پزشکیان برشمرد و گفت: وزارت علوم به فردی دلسوز و با انگیزه و شجاع نیاز دارد که آقای سیمایی صراف این ویژگی‌ها را دارد او دارای برنامه‌ای جامع، اثرگذار و منطبق با برنامه هفتم بوده که مورد اقبال چهره‌های دانشگاهی و شخصیت‌های علمی و خدوم و اکثریت نمایندگان قرار گرفته است.


محمد بهرامی سیف آباد با بیان اینکه نماد عینی سیاست وفاق ملی انتخاب جناب دکتر سیمایی هست، افزود: ایشان دبیر دو دولت با دو رئیس جمهور متفاوت با نگاه سیاسی متفاوت بوده است. عزیزان، من اینجا می‌خواهم از آقای دکتر حمایت کنم، چون از بدنه دانشگاه هستند. امروز ضعف‌هایی در بحث مدیریت دانشگاه از صدر تا پایین وجود دارد. خیلی از همکاران ما صرفا علمی هستند و بعضی‌ها صرفا اجرایی هستند. این یکی از ضعف‌هایی هست که در مدیریت ما وجود دارد.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات شما